Fast stilling ledig som lærer i sørsamisk/ prosjektmedarbeider

Av Toini Bergstrøm 6 måneder siden
Hjem  /  Nyheter  /  Fast stilling ledig som lærer i sørsamisk/ prosjektmedarbeider

Aajege er lokalisert ved Røros videregående skole og eies av Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Hedmark Fylkeskommune og Røros kommune. Aajege er en spennende samisk arbeidsplass og kompetansemiljø, og har en positiv utvikling med mange spennende arbeids- og utviklingsoppgaver.

Vi har følgende stilling ledig:

  • 100 % fast stilling som lærer i sørsamisk/ prosjektmedarbeider med oppstart 010817, eller etter avtale.

Arbeidsoppgaver:

  • Undervisning i sørsamisk.
  • Prosjektrelaterte arbeidsoppgaver for synliggjøring, utvikling og styrking av sørsamisk språk og kultur.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Det kreves relevant utdanning og praksis, pedagogisk kompetanse, gode samisk språkkunnskaper og kjennskap til samiske forhold.
  • Vi søker en arbeidstaker med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, fleksibel og løsningsorientert, samt evne til å ta initiativ og arbeide selvstendig.

Fylkeskommunen har som målsetning å ha en balansert alders- og kjønnssammensetning og flere medarbeidere med etnisk minoritetsbakgrunn. Lønns- og arbeidsvilkår er i samsvar med lov, reglement og avtaler. Politiattest kreves. Fast ansatte som er ferdig attført, overtallige eller som ønsker større stillingsprosent oppfordres til å søke.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til Toini Bergstrøm tlf. 907 23513 eller e-post toini.bergstrom@stfk.no.

Søknad skrives via web på Røros videregående sin hjemmeside http://www.roros.vgs.no/.

Søknadsfrist: Innen 10. august 2017

Kategori:
  Nyheter